Szolgáltatásaink között megtalálod mindazt amire szükséged van a komplett generálkivitelezéstől a térkövezésen át egészen a kerítésépítésig. 

Szolgáltatások

Generálkivitelezés

Szakértői vagyunk a családi házak generálkivitelezésének, legyen szó acélszerkezetes vagy hagyományos téglaházak építéséről. Tapasztalatunk és műszaki ismereteink garantálják, hogy otthona generációkon keresztül állja majd az idő próbáját. Az építkezések során a legmodernebb technológiákat és a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, hogy igazi, egyedi otthont teremtsünk neked. Vállalatunk folyamatosan arra törekszik, hogy minden projektet hatékonyan, a legmagasabb színvonalon és a megrendelőink teljes elégedettségére valósítsunk meg.

Kerítésépítés

Cégünk hagyományos tégla és modern elemes kerítések építésével is foglalkozik. Bízva szakértelmünkben és tapasztalatunkban, vállaljuk a teljes folyamatot, az alapozástól kezdve egészen a kerítés teljes felépítéséig. A minőségi anyagok használata és a precíz kivitelezés biztosítja, hogy kerítésünk nem csak esztétikus lesz, de hosszú távon is megállja a helyét. Célunk, hogy ügyfeleink igényeinek minden szinten megfeleljünk, így kerítésépítési szolgáltatásunkat is rugalmasan és a megrendelőink elképzelései szerint alakítjuk.

Térkövezés

Térkövezési szolgáltatásainkkal nemcsak családi háznál készítünk el a  járdák és bejárok térkövezését hanem ipari létesítmények parkolóit is. A minőségi anyagok használatával és profi munkánkkal biztosítjuk, hogy az elkészült munka nem csak szép, de tartós és funkcionális is legyen. Vállaljuk a térkövezés teljes folyamatát, a tervezéstől kezdve a munkaterület előkészítésén át egészen a térkövezésig. Ügyfeleink elégedettsége és a kiváló munkavégzés a legfontosabb számunkra minden projektben, legyen az egy családi otthon vagy egy ipari létesítmény.

Kérdésed van?

Amennyiben kérdésed van hozzánk árainkkal vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti üzenetküldési lehetőséggel és kollégánk felveszi veled a kapcsolatot!

Ajánlatkérés - Alap